Contact & aanmelden

TELEFOON

Vincent van Rijsewijk: 06-55 115 606

Rowena de Weert: 06-83 793 426

MAIL

info@bewustboeren.nl

ADRES

Molenstraat 59
5056 JB Berkel-Enschot
Noord-Brabant

“Alles wat geproduceerd wordt kan nu maximaal afgezet worden.”

8 + 4 =

Biologisch landbouw bewust boeren

Veelgestelde vragen over het Bewust Boeren traject:

Kringlooplandbouw bewust boeren
Leeg laten

Dze is gemaakt om bij opening de eerst gesloten te houden

Gaan jullie dan bepalen wat ik op mijn boerderij ga doen?

Tijdens het traject reiken we je enorm veel kennis en een rijke community aan. Het is aan jou wat je hiermee doet en hoe je dit toepast en gebruikt in je eigen bedrijf. Jij bent een blijft de baas. Uiteindelijk hopen we dat je voor jezelf en ons samen de juiste keuzes maakt. Doelstelling is de agrariër in staat te stellen een goede en weloverwogen beslissing te maken op het gebied van natuurinclusieve landbouw.

Wie zitten er achter het bewust boeren traject?

Brein achter het Bewust Boeren Traject is Vincent van Rijsewijk. Vincent is founder van SOOH en een lopende ideeënfabriek. Als pionierende ondernemer met een groot hart voor de agrarische sector, duurzaamheid en circulariteit is Vincent aanjager van dit mooie subsidietraject. Samen met Hart voor Verhalen en GroeiBalans geeft hij het met veel plezier vorm en inhoud.

Wat kost het?

Goed nieuws! De overheid gelooft in onze aanpak en neemt daarom 75% van de totale kosten op zich. De overige 25% van de kosten deel je samen met andere deelnemers. Dit betekent voor jou slechts een bijdrage tussen de 50 en 150 euro per workshop. Minimale kosten dus, naast de tijd die je er uiteraard aan besteedt.

Hoeveel tijd gaat dit kosten?
  • De tijdsinvestering per workshop vind je terug in het workshop overzicht. 
  • Daarnaast zijn we op zoek naar agrariërs met moed en lef die samen het verschil willen maken om samen het boerenleven fijner, beter en aantrekkelijker te maken. Dit vraagt tijd en energie. Want: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Noord-Brabant
Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling
Logo SOOH