Over Ons

Het bewust boeren traject is een initiatief van SOOH. Hart voor Verhalen en Groeibalans zijn inhoudelijke partners en geven het traject vorm en inhoud.

Provincie Noord-Brabant en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling geloven in de aanpak en subsidiëren het traject.

Maak kennis met…

Korte keten in de praktijk

vincent van rijsewijk

Founder en hét brein van SOOH is Vincent van Rijsewijk. Hij is al ruim 25 jaar een pionierende ondernemer en staat aan de basis van verschillende succesvolle bedrijven binnen de dienstverlening, productie en sales.

Met een neus voor kansrijke new business, blaast hij bestaande business met creativiteit en innovatie een nieuw leven in. Het liefst start hij initiatieven op, brengt ze van 0 tot 1 en draagt het dan over. Is veranderaar en excelleert wanneer innovatie, duurzaamheid en commercie samen komen. Vincent weet met zijn positiviteit en humor daarnaast uitstekend te schakelen op allerlei niveaus.

De natuur is zijn belangrijkste inspiratiebron. Eens agrarisch opgeleid, inmiddels maatschappelijk uitgedijd.

Een burger die bewust kiest voor lokaal voedsel is onmisbaar!

Team Hart voor Verhalen

Hart voor verhalen

Over Hart voor Verhalen…

 

‘Verhalen zijn de motor voor vernieuwing en succes.’

Kort, krachtig en duidelijk kunnen benoemen waar je voor gaat en staat, geeft vertrouwen. Het maakt dat anderen je geloven en steunen! Zo gaan dingen vanzelf. Dagelijks ondersteunen wij bedrijven en organisaties bij het bouwen, versterken en delen van hun verhaal.

GroeiBalans

GROEIBALANS

Over GroeiBalans…

 

GroeiBalans is een onafhankelijk agrarisch adviesbureau opgericht in 1996 wat agrarisch breed werkt en vanuit een gezonde bodem, streeft naar de productie van gezond voedsel. Met als gevolg gezonde dieren, mensen en een gezonde omgeving. GroeiBalans werkt met diepe kennis van de bodembiologie en samenhang tussen bodemleven, chemie en organische stof (koolstof).

Kringlooplandbouw workshop
Kringlooplandbouw bewust boeren
Biologisch landbouw bewust boeren

Mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Noord-Brabant
Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling
Logo SOOH